Fortnite

Fortnite cover billede.

Reglerne for Holstebro LAN's' Fortnite turnering er som skrevet nedenfor. Ethvert brud på disse regler kan have konsekvenser for deltagelse i den enkelte turnering. I enhver situation er det administratorernes bedømmelse, der er gældende. Spørgsmål til en administrators bedømmelse eller påtale af denne, skal ikke ske i et åbent forum.

1. Holdene samler sig i én lobby og spiller Squad 2 mod 2.

2. Turneringen er "Double Elimination" og bedst ud af 2. Det hold som har flest kills efter 2 kampe går videre. I finalen vil der blive spillet bedst ud af 3.

3. Efter hver kamp skal én fra begge hold indrapportere deres samlede antal kills. Snyd med indrapportering vil medføre diskvalifikation turneringen.

4. Sabotage af modstanderholdet er ikke tilladt. Dette resultere i et nederlag til modstanderholdet.

Eksempler på sabotage:

  1. At påvirke modstander med “Impulse Grenade”, “Boogie Bomb” eller “Shopping Cart”
  2. At ødelægge builds og på dén måde forårsage fall damage eller på anden vis påvirke udfaldet af turneringen
  3. At bygge med intentionen om at blokere modstanderen

5. Hvis et hold ikke er klar 5 minutter før, at turneringen starter, kan det andet hold vælge at diskvalificere det første hold og modtage en walkover ved at gå videre uden kamp. I tilfælde af dette kontaktes en administrator. Manglende fremmøde som følge af turnerings forsinkelse kan ikke give walkover.

6. Hvis begge hold får det samme antal samlede kills i kampene, er det den samlede overlevelses tid fra holdet, der er afgørende. Hvis begge hold har samme overlevelses tid spilles der en omkamp. I tilfælde af omkamp skal administrator kontaktes da dette sinker hele turneringen.

7. Hvis man ønsker at streame turneringen via enten Twitch eller YouTube, skal delay sættes til 60 sekunder i OBS. Administratorerne kan ikke vejlede om dette, så find information på internettet eller sluk din stream, når du spiller turneringen.

8. Hvis én af dine holdkammerater ikke er tilstede imens turneringen finder sted, er det ikke tilladt at finde en stand-in partner udefra LAN’et.

9. Xbox er udelukket, da de ikke kan crossplay med PlayStation. Du må selv vælge, om du spiller på en PlayStation eller PC.