Ofte stillede spørgsmål

29 August 2018 kl. 01:08

Spørgsmål: Hvad er et LAN?

Svar:
Et LAN-party, også kaldt et computerparty, LAN, eller også net-party holdes ofte over en weekend eller mellem 1 – 3 dage. deltagerne tager deres egen computer med, og blive så sat i samme netværk som resten af deltagerne. Til et Lan-party er der ofte konkurrence i forskellige spil, dette kunne blandt andet være Counter Strike, League of legends eller lignende. Der kan også være konkurrencer som ikke har noget med en computer at gør, dette kunne være At drikke en cocio så hurtigt som overhovedet muligt.

LAN-Parties kommer i mange forskellige størrelse og holdes mange forskellige steder. Mange holder Lan-party som en privat lille computerfest hvor man invitere sine venner hjem, og så sidder man ellers og hygger og spiller en masse computer. Der er nogle ret store LAN-parties i Danmark. NPF er det største LAN hvor der i 2016 var helt op til 5.200 deltager! men det er kun halvdelen af det største LAN-Party hidtil som er den svenske Dreamhack. I 2015 var der 192.000 besøgende og 23.425 unikke enheder tilkoblet deres net på engang, men Dreamhack er er mere end bare et LAN, det er mere en festival, der er både live koncerter, digital tegne konkurrencer, spil konkurrencer og så er der udstillinger, eller stande hvor spil firmaer kommer for at vise nye spil eller produkter frem.

29 August 2018 kl. 01:08

Spørgsmål: Hvad skal man have med til et LAN?

Svar:
Vi har lavet en huskeliste der kan være relevant at printe ud, så man er sikker på at man får det hele med. En god idé er også at tage listen med til eventet, så man husker at få det hele med hjem igen.

Se huskelisten her

29 August 2018 kl. 01:08

Spørgsmål: Hvor mange lommepenge skal man have med til et LAN?

Svar:
Det er svært at vurdere for os. Har du en madbillet hjælper det selvfølgelig på det, men vores erfaring fortæller os, samt den research vi har lavet, at de fleste, foruden madbillet (madpenge), har mellem 50-100 kroner med pr. dag.

Vi kommer også til at arrangere ekstra ting til vores event som kræver betaling på stedet for at deltage, samt vores tombola hvor der er næsten sikker gevinst hver gang. Vi har et MobilePay erhversnummer som vi modtager penge igennem.

29 August 2018 kl. 01:08

Spørgsmål: Hvor gammel skal man være for at komme til LAN?

Svar:
Det eneste krav vi har som arrangører, er at man skal kunne klare sig selv. Det skal være så man selv kan håndtere at være til et sådan event en hel weekend. Der er flere børn der tager hjem og sover og kommer igen om morgenen, og det er en super god måde at løse det på, for dem der ikke er trygge ved at sove ude.

Der er ingen øvre grænse på. Vi har flere der er oppe i alderen der vil deltage, og vi vil næsten sige at her gælder også samme regler, de skal blot kunne klare sig selv.